Nu sunt faimos dar sunt aromân – acum si pe DVD!!!

A trecut un an de la lansarea in cinematografe a filmului “Nu sunt faimos dar sunt aroman”.

In acest interval, filmul a fost prezentat cu succes in Romania, SUA, Albania, Macedonia, Austria si Republica Moldova. Urmează sa fie prezentat in noiembrie in alte doua tari, Franța si Germania. In Germania a fost selectat la European Minority Festival, ce are un motto demn de mentionat: “Filme mari ale popoarelor mici”
“Nu sunt faimos dar sunt aroman” este pe locul 5 in Box Office-ul filmelor românești din Romania in 2013.

A participat la numeroase festivaluri interne si internaționale si a obtinut premii importante:

Best Balkan Spirit, la Balkan Film and Food Festival, Pogradec, Albania, 2014; 

Premio “Unica”, la Babel Film Festival din Sardinia, Italia, 2013, pentru cea mai buna reprezentare a unei minoritati lingvistice intr-un film;

Premiul pentru debut in regie de filmClacheta de aur – acordat lui Toma Enache de Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film din Romania, in 2013, pentru “Nu sunt faimos dar sunt Aroman”; 

Premiul pentru originalitate in promovarea identitatii culturale la Festivalul International de Film Etnografic “FIFE Zlatna 2014”.

Dupa premiera istorica din SUA primarul New York-ului a proclamat ziua de 5 iunie drept Ziua prezervarii culturii vlahe/armanesti in orasul New York.

Succesul filmului “Nu sunt faimos dar sunt aroman” ne-a incurajat sa initiem un nou proiect cinematografic. De aceea ne-am gândit ca acest DVD sa fie prima cărămidă pentru strângerea fondurilor necesare următorului film.

dvd

 

Toti cei care vor face o Donație de minim 10 Euro,15 dolari sau 45 de lei vor primi gratuit un DVD cu filmul “Nu sunt faimos dar sunt aroman”, cu traducere in 7 limbi (engleza, romana, franceza, germana, greaca, albaneza, macedoneana – slava).

Donatiile se pot face in contul

RO92RNCB0072049696250001 (RON),

RO65RNCB0072049696250002 (USD) si

RO38RNCB0072049696250003 (EURO),

Banca Comerciala Romana, Sector 1, Bucuresti, SWIFT CODE: RNCBROBU

Sper ca veți fi alături de noi si de noul nostru proiect! Numele tuturor donatorilor vor fi trecute pe site-ul filmului www. Lasteaua.ro si pe pagina de Facebook, alaturi cu mulțumirile noastre! 

Pentru a putea intra in posesia dvd-ului, completati urmatorul formular, dupa ce ati efectuat donatia:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Adresa de livrare a DVD-ului

Mesaj (mentionati si numarul de dvd-uri solicitate)

Uploadati o copie/poza dupa OP-ul bancar (max 1mb)